Tre föreläsningar om min bok ”Mota alla odds” har jag hunnit med den senaste veckan.
Först kl 11 i onsdags i Göteborg – och sedan på kvällen samma dag hemma i Ljungskile. I lördags mötte jag en publik på Stadsbiblioteket i Uddevalla. Jag möter stort intresse för frågorna i mina sex essäer. Och har fått fina recensioner i bl a Kulturbloggen.com, här i superkort sammanfattning: ”En njutning att läsa, perfekt som presentbok”

I morgon bitti, torsdag 7 december, reser jag till Korpilombolo i Pajala kommun i Norrbotten (tar 15 timmar att koma dit, inkl flyget till Luleå)!). Där ska jag på fredag tala om Harry Martinson och havet – och havets skönhet och hot idag. Arr är den lilla ortens – bara 500 invånare – kulturförening med stöd från diverse organisationer. Blir fantastiskt spännande. På lördag ska jag ströva omkring på deras julmarknad! Hemma igen på måndag.