Igår, onsdag 24 oktober var jag tillsammans med Theodor Kallifatides och Stefan Ahnhem gäster på Bokens Dag i Lysekil. I anrika Oscars – gamla societetssalongen – talade Theodor talade medryckande om sin nya bok ”Slaget om Troja”. Jag fick avsluta kvällen med ca 40 min bildkåseri kring min och fotograf Jan Töves bok ”Bohuskusten förr och nu – världens sjunde skönhet”

I kväll, 25 oktober medverkar jag på Bokens Dag i Uddevalla Folkets hus.

I morgon, fredag 26 oktober kl 19 har föreningslivet i Havstenssund engagerat mig för att tala och visa bilder ur ”Bohuskusten”. Och på måndag 29 oktober är det SPF, pensionärsföreningen i Ljungskile som står värd.

På tisdag möter jag 80 lärare i Uppsala kring klimat- och miljöfrågorna, och samma kväll är det möte i Lidköpings församlingshem på teman i min fjolårsbok ”Mot alla odds?”

”Jord att älska” – titeln på min debutbok 1981! – är ämnet onsdag 31 oktober kl 18.30 i Tvärreds kyrka utanför Ulricehamn. En kväll om förundran, engagemang och hopp ”trots allt”.

En intensiv vecka!