”Hav liv ljus!” Det är temat för konserten i Marstrands kyrka nästa onsdag kl 19.00. Med musik av Evert Taube, Ted Gärdestad, Robban Broberg, Alfred Jansson, Elisabeth Hermodson och många fler. Vackert, gripande, roligt – allt i Gunnar Edmans anda. Författaren som skulle varit 100 i år och skrev böcker och dagstidningskrönikor om livsfrågor, naturen och konsten. Och så boken om Emil i Mystiska Huset, förstås, den dråpliga skildringen av 20-talets Marstrand.

Njut av fantastiska Sofia Geidvik, 22 – hon som sjöng Vaggvisa för prinsessan Estelle och gav slottskonsert på drottning Silvias 70-årsdag! Hör Göteborgs kammarkör med sin maestro Gunnar Eriksson i Inbjudan till Bohuslän och Convallaria (av Gunnar Edman!). Lyssna till silvertrumpetaren Niclas Geidvik och organisten Niklas Román! 20 musiknummer – varvade med läsning ur Gunnars texter av sönerna Stefan och Thomas. Fritt inträde – varmt välkommen med vänner och bekanta!