Nu är det dags att nominera kandidater till utnämningen av Årets Ljushuvud 2016 i Ljungskile!
Det skall vara en person som under året gjort särskilt viktiga och kreativa insatser för vårt samhälle – vad gäller t ex företagsamhet, idrott, kultur, barn- och ungdomsverksamhet, skola, initiativ som främjar gemenskap och förståelse, Ljungskile i världen etc.
Välkommen att nominera någon du tycker är värd denna uppmärksamhet och ära. Beskriv personen och din motivering.
Mejla nomineringen till st.edman@telia.com senast den 20 november 2016.
En jury med representanter för arrangörerna LSK och Uddevalla Näringsliv – se nedan – begrundar nomineringarna och beslutar därefter vem som skall utropas som Ljushuvud i Ljungskile 2016. Det hela offentliggörs från scenen på årets julmarknad på Ljungskile torg.
Ljungskiles första Ljushuvud utsågs i fjol, 2015. Det blev Elsie Jonsson Ekwing från L´jazz.

Vi ser fram mot din nominering!

Tanja Hjertquist, VD Uddevalla Näringsliv
Hannes Stiller, klubbchef, LSK
Stefan Edman